Jeremiah Abrahams

Jeremiah Abrahams

Mijn naam is Jeremiah Abrahams en ik woon samen met mijn partner en hondje in het mooie Amsterdam.
Zolang ik mij kan herinneren heeft kunst een plek in mijn hart.
Als kind was ik al dagelijks bezig met tekenen en schilderen. Deze kunstwerken mocht ik van mijn ouders gelukkig in de keukenkastjes plakken als alle muren in mijn kamer hier al volledig mee waren behangen.
In mijn reizen en door mijn hele leven is kunst een vast onderdeel van mij geweest. Het is wie ik ben. In dit proces heeft het dan ook voor veel rust bij mij gezorgd. Elk stuk maak ik met de aandacht die het verdient.
Dit geeft als resultaat een kunstwerk gemaakt uit liefde & passie. Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven. Mijn beginpunt is de natuur met haar mooie kleurencombinaties.

Daarbij combineer ik mijn spiritualiteit en fantasie, ook verwerk ik in elk stuk edelstenen en mineralen.
Meedenken over iemand zijn interieur en de mogelijkheden hierbij horen daar natuurlijk bij! Doordat mijn main focus abstract is, zijn al mijn creaties uniek, tijdloos en passen zij in elk interieur.

Neem gerust een kijkje in mijn album en twijfel niet om contact op te nemen bij eventuele vragen, extra informatie of specifiekere wensen! Graag nodig ik u uit om naar mijn werken te komen kijken bij House of Art!

Ik sta open voor uitdagingen!

Jeremiah

image/svg+xml

Menu

Follow me