Over ons

Wij zijn House of Art .. Vol passie en hartstocht zijn wij bezig om de schitterende  wereld van Kunst in haar mooiste vorm weer te geven. Dat doen we op verschillende manieren en daar ga we u alles over vertellen. Laten we beginnen met waar u  nu bent, onze website… het stukje waar alles samen komt, een stukje waar alles en iedereen van wie wij houden en vinden die gezien moeten worden naar voren wordt gebracht. Kijkt u hoe, waarom en welke kunstenaars wij bewonderen en  hun kunst, hun verhaal en helemaal het verhaal dat achter het kunstwerk schuilt. Het is waar cultuur en een bepaalde lifestyle, dat kunst wordt en daar staan wij voor “Where culture becomes Art “!!

Daarnaast willen we graag meer vertellen over wie deze kunstenaars zijn en in het bijzondere het verhaal achter de kunst  die zij gemaakt hebben, dat doen we in onze prachtige Galerie en (in onze ogen de mooiste galerie van Amsterdam 😉) We nodigen uit graag uit om even een praatje te maken over onze passie en visie en wat we voor u kunnen doen in voor bij u thuis, winkel of bij u op kantoor.

Tijdens het bewonderen van de kunstwerken bij House of Art, zult u merken dat we een grote diversiteit hebben aan kunst. Het zal u opvallen dat we een mooi culturele schatkist hebben aan Caribische kunst. Het is een schitterende toegevoegde waarde om met zoveel mooie kunstenaars te werken die de diversiteit en cultuur in hun werken terug laten komen en daar door een heel mooi beeld geven van de samenleving vanuit verschillende delen in de wereld.

 

image/svg+xml

Menu

Follow me